Keittiömestari, Lapland Hotels Kilpis, Kilpisjärvi

StaffPoint – Kilpisjärvi, Lappi – Etsimme KEITTIÖMESTARIA asiakkaallemme, Lapland Hotels Kilpikseen, Kilpisjärvelle. Työ alkaa maaliskuussa 2019 ja kestää ruskasesongin 2019 loppuun, noin 24.9.2019 saakka. Kevätsesongin ja kesäsesongin välissä lyhyt tauko kesäkuun alussa. Lapland Hotels Kilpis on seikkailijoiden, talvi- ja kesäkalastajien sekä vaeltajien tukikohta, ympärillä maamme korkeimmat huiput! Voit olla joko nouseva kyky tai pitkän linjan konkari keittiöpuolella. Yhtä tärkeää kuin ammattitaito, on että viihdyt…. Määräaikaisen työsuhteen upeiden maisemien ja ulkoilumahdollisuuksien ympäröimänä, täydellisessä luonnonrauhassa mahtavan Saanan juurella. Lapland Hotels-ketjun kattavat henkilökunta-edut. Asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta. Kiinnostuitko? Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus huolellisesti sekä liitä siihen CV:si palkkapyyntöineen. Meidän on hyvä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin ja mitä osaat tehdä. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Lapland Hotels ketju on savuton työpaikka…

Der Beitrag Keittiömestari, Lapland Hotels Kilpis, Kilpisjärvi erschien zuerst auf © 2017-2018 SpeedJOBs – Alle Jobs | All Jobs in Europe > REGISTRIEREN | REGISTER <.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.