Hotel Manager Fulltime

Vondel Hotels – Amsterdam, Noord-Holland – Houten, Utrecht – ; maken van jaarplanningen, budgetten, alsmede wettelijke richtlijnen. Tevens streef je ernaar om zo hoog mogelijke recensies te krijgen op de verschillende boekings-kanalen. Voor alle non-operationele zaken zal je ondersteuning krijgen van het Service Kantoor van Vondel Hotels te Amsterdam. In deze functie maak je tevens deel uit van het MT van Vondel Hotels. Wie zoeken wij? Je bent een echte personality en wordt het gezicht van Hotel Mercier. Je bent uiteraard een ster in Guest Relations… een helicopterview en bent stressbestending, integer, ondernemend, zelfstandig, resultaatgericht en accuraat. Wat bieden wij jou? Naast een te gekke werkplek, bieden wij Dé kans om een gloednieuw hotel te managen Korting in alle hotels en restaurants van Vondel Hotels Collectieve zorgverzekering en pensioenregeling Collectieve bedrijfsfitness Reiskostenvergoeding indien je meer dan 10 km van het werk woont Interne doorgroeimogelijkheden Interne en externe trainingsmogelijkheden Sportevenementen…

Der Beitrag Hotel Manager Fulltime erschien zuerst auf © 2017-2018 SpeedJOBs – Alle Jobs | All Jobs in Europe > REGISTRIEREN | REGISTER <.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.